Şi tu crezi că jobul tău e greu

marți, 19 mai 2009


Finalul mi-a cam tăiat din elan, însă toate bune şi frumoase până acolo. Sunt convinsă că cei care au o slujbă au ajuns să şi-o îndrăgească după ce au văzut video-ul. Nu ştiu dacă într-adevăr cea mai uşoară slujbă e cea menţionată de Ziua, însă una dintre cele mai grele este cea de mai sus cu siguranţă, precum şi toate celelalte care ţin de imaginaţie, creativitate. "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată, pe când imaginaţia înconjoară lumea!" spunea Albert Einstein.

Mai sunt şi alte persoane care nu o duc prea bine însă deşi nu lucrează în aceste domenii. Mă întreb care durere o fi mai insuportabilă: cea de burtă provocată de marginea mesei înfiptă în firavul om sau de întoarcerea stomacului pe dos şi de blocarea căilor de respiraţie din cauza sudorilor unora.




Altele nu sunt atât de greu de realizat pe cât de dus până la capăt. Cu atâtea pisicuţe în jurul tău slabe şanse să rămâi cu vreun peşte şi nu pentru că i-ar fura, dar nu poţi să nu te înduri pur şi simplu de privirea lor cerşetoare. Dincolo e mai rău ca în Tom şi Jerry, oricum e productiv tare poporu ăla. E de plânsu'.










Comments

No response to “Şi tu crezi că jobul tău e greu”
Post a Comment | Postare comentarii (Atom)

Trimiteți un comentariu